Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Θα μας τρελάνουν εκεί στο Μεσολόγγι! Εδώ πάει καλύτερα το "Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο"!

Μετά τα γεγονότα με τη δημαρχιακή Mercedes στο δήμο Μεσολογγίου, πριν λίγους μήνες, ο επίμονος κηπουρός χτύπησε πάλι. Αυτή τη φορά με αίτημα του προσπάθησε να βγάλει σε πλειστηριασμό και το οικόπεδο - φιλέτο  της παλιάς Ηλεκτρικής και μάλιστα αντί του ποσού των 25000 (εικοσιπέντε χιλιάδων!!) ευρώ !! Προφανώς τόσα ήταν στις συμφωνίες με την τέως παιδική σταθμάρχισα, και μάλιστα εν αγνοία όλων...
(πιθανόν κανένας πεθαμένος να γνωρίζει περισσότερα). Θα θυμάστε άλλωστε εκείνες τις σκηνές απείρου κάλους στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου τα προ-προηγούμενα Χριστούγεννα που όταν στόλιζαν την "στέρνα" της πλατείας ή όπως το αποκαλούν στο Μεσολόγγι "συντριβάνι" (πάντα κατασκευασμένη επί θητείας μπάρμπα-Γιώργου) και την τότε παιδική σταθμάρχισα να κοκορεύεται ότι μόνο αυτή παράγει έργο στο δήμο  (και άλλα... "έπεα πτερόεντα"!) και ο κηπουρός από δίπλα να κορδώνεται από επαγγελματική (μάλλον) υπερηφάνεια.
Επειδή σαφώς δεν τίθεται θέμα πλειστηριασμού και αυτό ένας οποιοσδήποτε νομικός μπορεί να σας το πει ώστε να κατορθώσει κάποιος ενεργώντας εκ του πονηρού και για 25 χιλιάρικα  να  χαθεί από την κυριότητα του δήμου το οικόπεδο αυτό, το θέμα όμως είναι άλλο: Γιατί ο Δήμαρχος δεν αλλάζει τα φώτα σε αυτόν τον θρασύτατο τύπο, αφού είναι φανερά παράνομος. Τι εννοούμε. Κοιτάξτε στο "ανθοπωλείο του" να δείτε έχει ή όχι κάνει κατάληψη όχι μόνο πεζοδρομίων (ακόμη και του απέναντι)  αλλά και δρόμου. Έχει ή όχι υψώσει ένα φράχτη που μόνο σε νεκροταφεία δίνεται τέτοια άδεια; Πλήρωσε ποτέ το 2% για τα πεζοδρόμια; Εμείς πάντως τις τρεις φορές που ψωνίσαμε από το "ανθοπωλείο" απόδειξη δεν πήραμε... γιατί δεν μας έδωσαν. Γίνεται συνέχεια αυτό; Και για να μην γινόμαστε κακοί του λέμε ότι  ίσως χρειαζόταν ένας εισαγγελικός έλεγχος στις δοσοληψίες του με το δήμο και εκεί να δούμε ποιος θα έρχονταν σε πολύ δύσκολη θέση και πολλοί και πολλές θα έχαναν τον ύπνο τους (ιδιαίτερα τους καιρούς που διανύουμε την υπογραφή του πρέπει να προσέχει κανείς που τη βάζει...).
Απ΄ όσο γνωρίζουμε, πλειστηριασμός με τιμή εκκίνησης μικρότερη της αντικειμενικής δεν μπορεί να διενεργηθεί και κάθε απόπειρα να  ''φαγωθεί'' το οικόπεδο αυτό είναι άσκοπη και είναι μόνο για δημιουργία εντυπώσεων.
  Σε  κάθε περίπτωση, επειδή το γεγονός από μόνο του "πουλάει" νομίζουμε ότι πάλι οι γνωστοί κύκλοι της μιζέριας και της παραπληροφόρησης στην πόλη του Μεσολογγίου (οι γνωστοί ανεπάγκελτοι κηφήνες μπαρόβιοι...) εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός για ίδια οφέλη ;

Α.Μ. , Π.Σ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails