Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Έπεσε και η Ηλεκτρική.... έστω και μόνη της στο Μεσολόγγι

Άγνωστο για πιο λόγο κατέρρευσε,χθές το βράδυ γύρω στις 8:30, το κτίριο της «Ηλεκτρικής» στο Μεσολόγγι. Δεν τραυματίστηκε κανένας διερχόμενος  αλλά δεν σημειώθηκαν και ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ.
Το κτίριο που κατέρρευσε βρίσκεται στο κέντρο της του Μεσολογγίου σε πολυσύχναστο σημείο και μάλλον πολύ τυχη υπήρξε και δεν έγιναν ούτε τραυματισμοί ούτε ζημιές σε αυτοκίνητα", αφού ο χώρος χρησιμοποιείται και ως πάρκινγκ.

Σύμφωνα με κατοίκους την στιγμή της κατάρρευσης ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και ένα πυκνό σύννεφο σκόνης «σκέπασε» την περιοχή, δημιουργώντας συνθήκες πανικού στον κόσμο που βρισκόταν στην περιοχή, μιας και η αγορά ήταν ακόμη ανοιχτή και δίπλα από το κτήριο λειτουργεί μεγάλο σούπερ μάρκετ.
 
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, αφού σε διπλανό τετράγωνο στεγάζεται ΠΥ Μεσολογγίου. Για περισσότερες από δυο ώρες άνδρες της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν έλεγχο στα ερείπια του κτηρίου για πιθανή ύπαρξη εγκλωβισμένων ατόμων. Παράλληλα η Τροχαία Μεσολογγίου απέκλεισε τους γύρω δρόμους για αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.
 Όπως αναφέραμε από τον έλεγχο που έγινε δεν διαπιστώθηκε εγκλωβισμός ανθρώπου στα ερείπια του κτηρίου της ηλεκτρικής, ενώ για λόγους ασφαλείας έχει απαγορευτεί η κίνηση στην οδό Σπ. Μουστακλή, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σπ. Μήλιου και Αλ. Μαυροκορδάτου.
Το κτίριο που κατέρρευσε μέχρι και πριν μερικές ημέρες χρησιμοποιούταν, ως αποθήκη του δήμου Μεσολογγίου και σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκαν και τα τελευταία υλικά από το εσωτερικό του, αφού αύριο (σ.σ. Σάββατο) θα ξεκινούσε η κατεδάφισή του!!!"


ΥΓ Αβόλευτος: Δεν πιστεύουμε να έβαλε και κανένας το χεράκι του να επισπευθεί, εκ του ασφαλούς βέβαια, η κατεδάφιση του κτιρίου. Εμάς μας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι όμως ότι είχαμε τη τύχη με το μέρος μας αφού και θα φύγει αυτό το έκτρωμα απο το κέντρο του Μεσολογγίου αλλα και ο Δήμος θα γκυτώσει αρκετά απο την αυτόματη κατεδάφιση του κτιρίου απλώς τα μπάζα θα μαζέψει τώρα! Τέλος καλό όλα καλά.


(από troktiko)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails