Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Βρέθηκαν οι 4 που έδειραν τον Παναγόπουλο

Ενα βήμα πριν από τη σύλληψη των τεσσάρων ατόμων που προπηλάκισαν και τραυμάτισαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο στις 5 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του πανεργατικού συλλαλητηρίου για τα νέα οικονομικά μέτρα, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία έχει αναγνωρίσει από βίντεο τηλεοπτικού σταθμού που κατέγραψε την επίθεση τέσσερις νεαρούς άνδρες, ηλικίας από 30 μέχρι 35 χρόνων, οι οποίοι -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Πιο συγκεκριμένα και οι τέσσερις έχουν προσαχθεί και συλληφθεί κατά τη διάρκεια παλαιότερων εκτεταμένων επεισοδίων, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο...
συμπέρασμα ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη. «Το γεγονός ότι βρέθηκαν και οι τέσσερις δίπλα στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ ενώ ετοιμαζόταν να μιλήσει παραπέμπει σε πράξη που είχε οργανωθεί εκ των προτέρων» σημειώνουν οι ίδιες πηγές. Εις βάρος των τεσσάρων υπόπτων έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμη διαβιβαστεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές ώστε να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης καθώς αναμένεται έγγραφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», στο οποίο είχε μεταφερθεί ο κ. Παναγόπουλος, στο οποίο θα περιγράφονται αναλυτικά τα τραύματα που είχαν προκληθεί από τα χτυπήματα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας, το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι όλα τα συνοδευτικά έγγραφα της δικογραφίας θα έχουν συγκεντρωθεί. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου δέχτηκε επίθεση από ομάδα διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο ιατρείο της Βουλής για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό». Την επόμενη μέρα, από το αρχηγείο της αστυνομίας διατάχθηκε έρευνα για τον ξυλοδαρμό του κ. Παναγόπουλου, η οποία ανατέθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.
του Γιώργου Καραϊβάζ

(από espresso)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails