Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Οι καρνάβαλοι

«Αναζητείται ευγενής και φιλότιμος δημότης προκειμένου να προσφέρει έναν καρνάβαλο, ότι να’ ναι, για να ισχυριστούμε ότι κάναμε και εμείς φέτος καρναβάλι». Υπογραφή Σπύρος Ιωαννίδης.
Ναι, αγαπητοί αναγνώστες μπορεί σε άλλες εφημερίδες να δουλεύει καλά η προπαγάνδα του δήμου Μεσολογγίου και να «πληροφορηθείτε» εγκύρως πως κορυφώνονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις, αλλά η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική.
Όπως με πληροφόρησε φίλος μέσα από το ροζ κτίριο ο ιθύνων νους του δήμου – ειδικός συνεργάτης Σπ. Ιωαννίδης (από τον οποίο περνούν τα πάντα) ξέχασε τις υποσχέσεις περί ανάληψης του κόστους...


της φετινής διοργάνωσης και προ ημερών δήλωσε ότι ο δήμος χρωστάει από παλιότερες εκδηλώσεις και δεν μπορεί να φτιαχτεί ούτε καρνάβαλος! Τι θα κάψουμε, ίσως να αναρωτηθείτε. Μάλλον τα μουστάκια μας εκτός και αν προσφερθεί κάποιος να κάνει τον καρνάβαλο, πολλοί μας έρχονται στο μυαλό.
Η διοργάνωση έχει ξεφτιλιστεί τελείως και τα φιλότιμα μέλη του συλλόγου νεολαίας δεν μπορούν να τα κάνουν όλα, ούτε να βάζουν από την τσέπη τους για να ισχυρίζονται μετά μερικοί πως διοργανώνουν καρναβάλια και να βγάζουν γελοίες ανακοινώσεις.
Τελικά, όπως πληροφορήθηκα από τον έμπιστό μου στο δημαρχείο μάλλον θα κληθεί φιλότιμος υπάλληλος του δήμου να φτιάξει έναν με άχυρα για να περισωθεί κάπως η κατάσταση.
Ως μέτρο σύγκρισης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον γειτονικό δήμο Ναυπάκτου τον οποίο πριν από λίγα χρόνια γελούσαμε για το καρναβάλι του. Τώρα γελούν αυτοί εμάς…

ΥΓ Αβόλευτος: Γενικά απο τη μεριά της έχει δίκιο η ΑΙΧΜΗ αλλά μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να φαίνονται έτσι αλλά να μήν είναι έτσι. Δηλ μπορεί να συωομωτίσει ολόκληρο τα σύμπαν για να παραπλανηθεί μια ολόκληρη πόλη και τα πράγματα να είναι εντελώς αντίθετα. Γιαυτό θα λέγαμε ότι χρειάζεται δύο φορές προσοχή.



(από ΑΧΜΗ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

akribos etsi!!!!! piso apo thn bitrina tou fetinou karnabaliou, sthn polh mas epikratei mia apodiorganosh tou thesmou....mprabo ston neosustato sullogo neolaias messologhiou opou xwris na einai armodiotita tou kai me dikh tou protoboulia kai mono, fetos diorganose to parakmazon messologhitiko karnabali xwris kamia bohthia apo tn dhmo......h parakmh sto megaleio ths....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ...ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ...
ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ...ΚΑΒΕΣ... ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΗ... ΝΕΟΛΕΡΑ, ΟΧΙ ΝΕΟΛΑΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails