Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Πλάκα μας κάνουν οι πασόκοι εργατοπατέρες; Τόση υποκρισία πια;

Στη Ναύπακτο ακούγαμε σήμερα να κυκλοφορούν οι ντουντούκες του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας στη διαπασόν, με τα γνωστά κιτς τραγούδια που οι πραγματικοί εργαζόμενοι έχουν σιχαθεί να ακούνε. Και πέρα και δώθε η ντουντούκα από το πρωί ως το μεσημέρι.
Συνθήματα κατά των μέτρων της Κυβέρνησης, υπέρ των εργατών, την κρίση να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι και άλλες κοινοτυπίες που φώναζε μια γνωστή φωνή. Η φωνή που καλούσε τον κόσμο να ξεσηκωθεί κόντρα στην αντιεργατική πολιτική του ΠΑΣΟΚ άνηκε στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της πόλης, Μένιο Χάρο.
Είναι ο ίδιος που είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ. Από τη μία εργατοπατέρας και κατά της πράσινης κυβέρνησης και από την άλλη εκλεγμένος... πρασινοφρουρός σε κομματικό όργανο, πως γίνεται;
Από τη μία κράζουμε τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη είμαστε κολλητοί με τους κομματικούς παράγοντες; Εμ γι αυτό έχει σιχαθεί ο κόσμος τους εργατοπατέρες και στις συγκεντρώσεις της πρωτομαγιάς μαζεύονται μια χούφτα κομματόσκυλα... Αν δεν προσέξουν λίγο θα τους πάρουν με τις πέτρες.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails