Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

...η τέλεια ενημέρωση!

Το να υπάρχει ακαταστασία στην πόλη του Μεσολογγίου είναι μεν σοβαρό αλλά αφορά τους κατοίκους αντε και κανένα τουρίστα που θα ξεπέσει και θα μας δυσφημίσει μετά.
Αλλα το να διατηρεί ο δήμος ιστοσελίδες των οποίων η ενημέρωση πάει απο το κακό στο χειρότερο είναι απαράδεκτο. Συνετιστείτε έστω και τον τελευταίο χρόνο. Μας βλέπουν σε όλη την ελλάδα και γελάνε. Κοιτάξτε όλα τα blogs τι ενημέρωση έχουν!. Εσείς τι κάνετε; Η ιστοσελίδα του δήμου δεν είναι χώρος να μας δείχνει και το που κατουράει ο δήμαρχος. Αδιαφορούμε. Δώστε ενημέρωση και ειδησεογραφία στον κόσμο, ώστε αυτός που μπαίνει απο μακρυά να μπορεί να βλέπει πληθώρα ειδήσεων για το Μεσολόγγι και την περιοχή γενικότερα. Εκτός και είστε τόσο ανίκανοι πλέον που δεν μπορείτε να παρουσιάσετε ούτε ειδήσεις.
Αυτή τη στιγμη ο δήμος Μεσολογγίου εμφανίζεται με δύο επίσημες ιστοσελίδες που η μία έχει 1 χρόνο να ενημερωθεί ενώ η άλλη .... αντε μην πω τιποτε χρονιάρες μέρες. Δέστε και μόνοι σας. Οχι τίποτε άλλο, αλλά μαρέσει που πληρώνετε και δημοσιογράφο για να διαμορφώνει την ειδησεογραφία του δήμου.... τρομάρα σας.

Ένας αγανακτισμένος πολίτης του Μεσολογγίου...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΛΑΒΕΤΑ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Σ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΛΕΠΑΝΤΟ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΒΕΤΑ;;;
ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΝΕ ΣΟΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ;;;
ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ....
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails