Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Fata Morgana και familiar spirits

Fata Morgana και familiar spirits
Ο ανώτερος αντικατοπτρισμός : η Fata Morgana και τα ELF…
Θα είχε ενδιαφέρoν να παρουσιάσουμε εδώ μια σειρά φυσικών θαυμάτων που ξεγελούν τις αισθήσεις μας και ξαφνιάζουν απρόσμενα την...
λογική μας. Όμως το θέμα μας είναι άλλο, γι’ αυτό και θα επικεντρωθούμε σε ένα από αυτά.
Όταν η φύση ανοίγει μπροστά μας τις πύλες της προς το αντίστροφο βασίλειο εμείς αντικρίζουμε ένα φυσικό φαινόμενο, έναν Ανώτερο αντικατοπτρισμό, η αλλιώς τη Fata Morgana. Την θρυλική μάγισσα και αδελφή του Αρθούρου που στέκεται εκεί σαν φρουρός ή ακόμη και σαν φιλικός ξεναγός, αν είσαι ένας από αυτούς που μπορούν να την ακολουθήσουν.
Μην νομίζετε πως θέλω να σας διηγηθώ μια ακόμη φανταστική ιστορία . Αυτό που ελπίζω,  είναι να σας θυμίσω πως το ταξίδι σας μέσα στη φύση θα είναι πάντα μυητικό και θα έχει εξελικτικό χαρακτήρα και δεν χρειάζονται μαγικές λέξεις για να το πετύχετε αυτό. Μόνο τις αισθήσεις σας και την προσοχή σας.
Εμείς όμως δυστυχώς δεν ζούμε στη φύση και θεωρώ πολύ τυχερούς εκείνους που θα μπορούσαν να αντικρίσουν τη Fata Morgana και ακόμα πιο ικανούς εκείνους που θα βρουν το θάρρος να κινηθούν προς το μέρος της. Εμείς είμαστε κάτοικοι των πόλεων ,  Αστοί , και ίσως αυτός δεν είναι μόνο ένας τίτλος αλλά και μια μετάλλαξη που μας χαρακτηρίζει ως ανθρώπινα όντα.
Ο δρόμος προς την γνώση όμως είναι πάντα ο ίδιος , δεν αλλάζει ανάλογα με τον τόπο κατοικία μας. Έτσι λοιπόν εμείς ως Αστοί θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι της παρατήρησης, αυτό θα μας οδηγήσει σε μια πόλη που θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτήν που γνωρίζουμε, όμως δεν θα είναι η ιδία. Είναι απίθανο βέβαια να δούμε έναν ανώτερο αντικατοπτρισμό δημιουργημένο από την φύση, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιοι άλλοι δημιούργησαν τεχνητά αυτόν τον αντικατοπτρισμό; Τι είναι αυτό που πραγματικά αντικρίζουμε; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα ίσως είναι διαφορετικές για τον καθένα μας, όμως μικρή σημασία έχει αυτό. Η διαφορετική οπτική γωνία είναι που μας ενδιαφέρει, η διακοπή της συνεχόμενα κατευθυνόμενης ροής τις εικόνας – πληροφορίας είναι το κλειδί.
Ίσως καταφέρουμε να πάμε ένα βήμα πιο πέρα κάνοντας ένα συνειδησιακό άλμα μέσα από ένα οπτικό σοκ. Τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες αισθήσεις μας; Ο «πόλεμος» που εξελίσσεται γύρω μας είναι ακόμη πιο υποχθόνιος και θα χτυπήσει την δεύτερη πιο χρήσιμη αίσθηση μας, αυτή όμως είναι και η δυνατότερη, την ακοή μας.
Εδώ ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα familiar spirits της μάγισσας fata Morgana τα ELF (Extremely Low Frequency) και αυτά είναι που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και ίσως η δική τους δράση να είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους της πόλης να αναρωτιούνται γιατί με όσα συμβαίνουν γύρω τους δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Σε μια άλλη εποχή ίσως οι καταστάσεις που αντιλαμβανόμαστε να είχαν οδηγήσει τον κόσμο σε μια επανάσταση, όμως τώρα οι περισσότεροι είναι σε μια κατάσταση «υπνωτισμού».
Οι κινήσεις  μας εδώ θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες και καθόλου τυχαίες. Ο κατοπτρισμός αυτή την φορά δεν θα είναι η πύλη μας αλλά το όπλο μας, αυτό που μπορεί να σταματήσει τα ELF και την υποχθόνια και πολύ επικίνδυνη λειτουργία τους.
Όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται γιατί πρώτα θα πρέπει να βρούμε την πηγή τους , τις εξόδους αυτές που τα φέρνουν στην δική μας πραγματικότητα. Έπειτα θα πρέπει να ασχοληθούμε με την μάγισσα που τους δίνει τις εντολές και τα έχει υπό την κατοχή της. Για να πάρουμε όμως τις σωστές απαντήσεις πρέπει να κάνουμε και τις ανάλογες ερωτήσεις.
Εδώ όμως είναι που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Όσες ερωτήσεις και αν βάζαμε από εδώ και πέρα σίγουρα θα υπήρχαν άλλες τόσες που θα αφήναμε έξω και έτσι πάλι θα χάναμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του θέματος που είναι πραγματικά τεράστιο. Σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα επανέλθουμε με αναλυτικότερα άρθρα, για την ώρα όμως αρκεί να δώσουμε έναν τίτλο ώστε να μπορέσετε και εσείς να ερευνήσετε το θέμα.
Ψυχοτρονικά όπλα και εξαρτημένα ανακλαστικά .  Οι δυο υπερδυνάμεις του πλανήτη τα τελευταία πενήντα χρόνια έχουν αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό την ψυχοτρονική τεχνολογία και ψάχνοντας λίγο το θέμα μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η ύπνωση σε μαζικό επίπεδο είναι κάτι που έχουν πετύχει ήδη από την δεκαετία του ‘30.
Οι επιπτώσεις όλων αυτών στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα είναι τεράστιες και υπάρχουν ήδη αρκετοί κατάλογοι αναρτημένοι στο διαδίκτυο , που περιγράφουν μερικά από τα συμπτώματα που μπορεί να έχει κάποιος που δέχεται μια τέτοια ηλεκτρομαγνητική επίθεση .
Το ζητούμενο βέβαια σε όλο αυτό είναι να βρούμε τους τρόπους άμυνας απέναντι σε τέτοιες επιθέσεις γι’ αυτό και θα επανέλθουμε σε όλο αυτό με μια σειρά άρθρων.
Ας γυρίσουμε πίσω στην δική μας πόλη να δούμε τι γίνεται μέσα από τους κατοπτρισμούς εικόνων και ήχων, καθώς τα ELF θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας αδρανοποιήσουν για να μας κάνουν ευάλωτους στα δικά τους πολιτικοοικονομικά σχέδια .
Με τους αμυντικούς μας μηχανισμούς σε υπολειτουργία είναι πολύ εύκολο και για άλλες οντότητες να μας προσεγγίσουν και να μας επηρεάσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργούμε όπως εκείνες θέλουν χωρίς καν να μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο ή την αιτία της όποιας συμπεριφοράς μας.
Έτσι θα πρέπει να έχουμε τις αισθήσεις μας σε ετοιμότητα και να παρακολουθούμε ταυτόχρονα διαφορετικές κατευθύνσεις . Από την μια το σύστημα και από την άλλη έναν σχετικά αόρατο κόσμο (δείτε το σχετικό άρθρο «φαινόμενο Σκιάνθρωποι»).
Στόχος μας να αποκαλύψουμε και να συνδέσουμε σταδιακά όλα τα κομμάτια του χώρου μιας πολυκατοπτρικής πραγματικότητας .
And the game just began…
(από paranormal)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails