Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


 
Η ευγνωμοσύνη σαν συναίσθημα, σας βάζει σε μια κατάσταση πληρότητας, ηρεμίας και ολοκλήρωσης. Νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που ήδη υπάρχουν στην ζωή σας, εκπέμπετε θετική ενέργεια προς το σύμπαν το οποίο σας το επιστρέφει με….. τόκο”!! Ποιος είναι αυτός ο τόκος; Η εκπλήρωση μιας ευχής σας!!
 
«Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω, απλά θέλω περισσότερα!»….θα μπορούσε αυτό το σλόγκαν να περιγράψει την κατάσταση ευγνωμοσύνης. Ναι, ευχαριστώ την ανώτερη δύναμη και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτά που έχω, αλλά η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, γεμάτη ενδιαφέροντα και ένα δημιουργικό και «ανήσυχο» μυαλό θέλει να γευτεί πολλά!
 
Όταν ζητάμε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά μας και οι επιθυμίες μας, πολλές φορές γινόμαστε άπληστοι και ανυπόμονοι...γινόμαστε εγωιστές γιατί τα θέλουμε όλα ΤΩΡΑ!
Το βασικό βήμα είναι να νιώθουμε γεμάτοι και ικανοποιημένοι με αυτά που ήδη υπάρχουν στην ζωή μας και το σύμπαν λέει πάντα «ναι!». Έτσι ανοίγει ο δρόμος προς την επόμενη κατάκτησή μας! Και από εκεί που δεν το περιμέναμε, σχεδόν σαν κάτι μαγικό, συνειδητοποιούμε ότι αυτό που είχαμε θέσει ως στόχο, είναι μπροστά μας και περιμένει από εμάς να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να το κάνουμε πράξη!
 
Να λέτε όσο συχνά θέλετε «Ευχαριστώ» και να το εννοείτε! Να λέτε ευχαριστώ για την οικογένειά σας, για την δουλειά σας, για τους φίλους σας, για το σπίτι σας, για το φαγητό που είναι κάθε μέρα στο τραπέζι σας. Να λέτε ευχαριστώ στον εαυτό σας που είναι αυτός που είναι και θα σας συνοδεύει για όλη σας την ζωή!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails