Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο Γιώργος είναι εδώ, και λέγεται… Αλέξης

Οι 100 πρώτες ημέρες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θα είναι και οι 100 τελευταίες για την Ελλάδα εντός του ευρώ.
Μέχρι και πέντε λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, θα πολυβολούν με παροχές. Χωρίς να κοστολογούνται. Χωρίς να αναφέρονται τα ισοδύναμα. Έτσι ανεύθυνα, καιροσκοπικά και τυχοδιωκτικά.
Δημοσιοποιούνται σήμερα, νέα  Ά-μετρα για την...
οικονομική πραγματικότητα της διαλυμένης Ελλάδας, ανεφάρμοστα και πλήρη λαϊκισμού. Φτιαγμένα και φτιασιδωμένα στο πόδι, από το επιτελείο της μονομερούς καταγγελίας.
Ο Ελληνικός λαός, αυτός που σήμερα δοκιμάζεται, συνεπεία των ολεθρίων επιλογών του 2009, καλείται να ξαναζήσει το λεφτά υπάρχουν, όταν ΟΛΕΣ οι καμπάνες από Ευρώπη και Αμερική, χτυπούν συντονισμένα για την Ελληνική διολίσθηση.
Το άρρωστο παρασιτικό ΠΑΣΟΚ που έχει παρεισφρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, συμβουλεύει για πλειοδοσία ονείρων και ψεμάτων μέχρι την τελευταία στιγμή.
Για να συνεχίσει να είναι η Ελλάδα, το άντρο του καταστροφικού συνδικαλισμού και του οπισθοδρομικού κρατισμού.
Για να είναι μία Ελλάδα, χρεοκοπημένη εκτός ευρώ και ΝΑΤΟ, με εκατομμύρια Ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες, με αφοπλισμένη αστυνομία, με τα Σκόπια να λέγονται Μακεδονία, με τον ορυκτό μας πλούτο να τον εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι, με τη ναυτιλία όλη με ξένη σημαία, ΑΛΛΑ με πολλές πολλές παροχές !!
Προσοχή! Ο Γιώργος είναι εδώ και λέγεται ..Αλέξης.
(από statesmen)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails