Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Το ξέσπασμα του Ματθαίου Γιαννούλη κατά του Γιώργου Νταλάρα για τα γιαούρτια: "Καλά να πάθεις. Τόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο"

Ματθαίος Γιαννούλης: «Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο Νταλάρα; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείου πολιτισμού λόγω της γυναίκας σου;»
O Mατθαίος Γιαννούλης έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν φοβάται να πει έξω από τα δόντια την άποψη του, ακόμα και αν αυτή ενοχλήσει κάποιους! Ακόμα και αν έχει να φερθεί κατά κάποιου δημόσιου προσώπου! Δια του λόγου του αληθές το συμβάν με το Γιώργο Νταλάρα στην...
συναυλία του Ίλιον όπου δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια, καρέκλες κτλ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον δημοφιλή τραγουδιστή όπου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ματθαίος Γιαννούλης για Γιώργο Νταλάρα:
ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ! ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ???? ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΣΑΜΠΑ? ΘΥΜΑΣΑΙ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ? ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ 60.000 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ? ΤΩΡΑ? ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails